Soha többé nem szeretne újra fizetni a kábeltelevízióért? Ezzel az eszközzel minden csatornát ingyen nézhet!

Flashlight in action

A világszerte több mint 1,5 millió eladott egységgel ez a legjobb megoldás arra, hogy ingyen nézze kedvenc csatornáit, műsorait és filmjeit!

Mindannyian tudjuk, mennyire frusztrálóak a túl magas kábeltelevízió-számlák és előfizetői szolgáltatások.

Fizetünk a kábeltelevízióért, a Netflixért, a filmekért és a sportközvetítésekért... ez pedig összeadódik.

Nem beszélve az ezekhez szükséges hardverekről, vagyis a kábel-tv vevőről, az AppleTV-ről, illetve a Firestickről, a DVD-lejátszóról, valamint a gyakran drága okos televíziókról.

Éppen ezért nem meglepetés, hogy egyre többen keresnek olcsóbb, egyszerűbb megoldást a kábeltelevízió-számla csökkentésére és a sok hardvertől való megszabadulás érdekében.

Hála az égnek, van arra megoldás, hogy legálisan nézzen HDTV-t ingyen!

Egy amerikai székhelyű startup előrukkolt egy új innovatív és költséghatékony eszközzel, amely megváltoztatja az emberek médiafogyasztási szokásait.

Mi ez?

Úgy hívják, hogy TV Fix. Ez egy olyan új „szuper” antenna, amely az éteren keresztül fogadja a tv-jeleket, erre eddig egyetlen más antenna sem volt képes. Teljesen ingyen és törvényesen jut hozzá több mint 100 csatornához.

Light image

A NASA-mérnökei által, katonai technológia alkalmazásával kifejlesztett TV Fix Antenna diszkrét sárvédő kialakításával a legmegbízhatóbb és technológiai szempontból a legfejlettebb antenna ma kerül piacra. Egy fontos különbséget azonban meg kell említenünk: szinte minden csatornát, filmet és műsort ingyen nézhet. Előfizetés nélkül, teljesen legálisan.

Hogyan működik?

Egyszerűen! TV Fix bármilyen tv-hez vagy monitorhoz. A csomag minden szükséges kábelt tartalmaz. Nyomja meg a bekapcsoló gombot és máris készen van! Nem viccelünk, szó szerint 10 másodperc és nézheti kedvenc csatornáit!

De vajon hogyan lehetséges ez ingyen? Ez egy olyan titok, amelyről a kábelszolgáltatók nem szeretnék, ha Ön tudna. Ez pedig nem más, amely szerint a kábelszolgáltatóknak a hagyomány jel mellett az éteren keresztül is biztosítaniuk kell a jelet. Így a törvény betartása miatt, a kábelszolgáltatók megosztották a jelet, de alacsony frekvencián, amelynek köszönhetően szinte egy antenna sem tudja megbízhatóan fogni. Mostanáig – TV Fix megváltoztatja ezt!

“Ez az eszköz egy csomó pénzt takarított meg nekem!”

A hét minden napján, éjjel-nappal foghat szinte minden csatornát. Természetesen mindegyiket Ultra HD minőségben. Fontos azonban megjegyezni, hogy az optimális távolság 30 mérföld a műsorszolgáltatótól, de ezek az egész világon megtalálhatóak. Az időjárási és környezeti körülmények is hatással lehetnek a vételre, de a TV Fix továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően ez Önre nem igazán lesz hatással.

Ami túl jó, hogy igaz legyen, az igaz! Nincs kötelezettségvállalás! Ez pedig még egy ok arra, miért olyan keresett a TV Fix világszerte. Most pedig mielőtt lemondaná a kábelszolgáltatást, fontos megemlítenünk, lehetséges, hogy néhány csatornát nem tud fogni az antennával. Összegezve azonban ugyanazon csatornák 85%-át nézheti és ezek a legnépszerűbb csatornák között vannak.

Light image
A TV Fix segítségével tudod, hogy láthatod a kedvenc műsorodat.

A TV Fix bemutató videója

De vajon ez legális?

IGEN! Teljes mértékben. Teljesen legális, mivel a kábelszolgáltatók teljes egészében ingyen osztják meg a jelet.

Persze nem örülnek ennek a megoldásnak, de nem tehetnek ellene semmi, hiszen a törvény a jel megosztására kötelezi őket. Most pedig a továbbfejlesztett technológiát alkalmazó TV Fix, használatával valóban foghatja azt.

Mennyibe fog ez kerülni nekem?

Most valószínűleg azt gondolja, hogy ez az eszköz méregdrága... Nem így van! A TV Fix Antenna jelenlegi ára 46 € alatt van! Egyszeri fizetés – nincs előfizetés, nincs havi költség!

Light image

Hol vásárolhatok egyet?

Az eszközt ide kattintva a cég oldalán közvetlenül vásárolhatja meg..

CSAK MA

35% KEDVEZMÉNY a TV Fix

Ha szeretne több ezer Forintot megtakarítani és többé nem akar fizetni a kábelszolgáltatásért, valamint azt sem bánja, ha néhány olyan csatornát elveszít, amit valószínűleg nem is néz, próbálja ki a TV Fix Antennát.

Light image
A TV Fix mindent megtalál, amire szüksége van!

Kezdje el nézni kedvenc csatornáit ingyen...

Most, hogy tájékoztattuk erről a nagyszerű innovációról, engedje meg, hogy bemutassam Önnek, milyen egyszerű a használata. Mindössze ezt a három lépést kell követnie:

  • 1. lépés rendelje meg a TV Fix készüléket még ma és használja ki a mai 35%-os kedvezményt.

  • 2. lépés ha megérkezett, nyissa ki a csomagot, csatlakoztassa a mellékelt kábelek segítségével bármilyen tv-hez, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot.

  • 3. lépés nézze a HDTV-t ingyen... A TV Fix automatikusan megmutatja Önnek az összes csatornát, csak válasszon egyet és élvezze.

Ilyen egyszerű!

Íme, egy hasznos tipp: TV Fix egy olyan nagyszerű ajándék, amely minden megajándékozottnak egy csomó pénzt takarít meg!